top of page
Schilderwerken

Een nieuw likje verf, en je interieur lijkt meteen helemaal opgefrist. Wil je het graag netjes en zorgvuldig?  We verwijderen ongewenste verf- en behangresten, bereiden de ondergrond degelijk voor en plakken alles zorgvuldig af. We verven met topmateriaal en oog voor detail. Van opfrissing van je hall tot het geheel schilderen van je nieuwbouw.

>

41320185_2304354146258842_39062975076085

Specialisaties

42157381_2317281201632803_35969474758872
Gyprocwerken

Gyproc kan in tal van toepassingen gebruikt worden.   Plaats een gyprocwand voor een oneffen muur. Of verfraai een rommelige hoek. Bouw een zolderkamer tot studio om.Een gyprocwand plaatsen: het lijkt een eenvoudige klus. Een paar profielen zetten, wat schroeven draaien, en klaar is kees. Maar ook hier maakt gedegen vakmanschap de klus pas echt af.

>

Bezettingswerken en renovatie

De nachtmerrie van elke klusser: hoe krijg je die vloeibare, blubberige massa omgezet naar een mooi egale muur of plafond? Of bij renovaties, hoe kan ik de oude en nieuwe muren naadloos in elkaar laten overgaan? Clavis strijkt de plooien glad, dankzij vakmanschap en het juiste materiaal. Clavis creëert een homogene muur, de basis voor een piekfijne verdere afwerking.

>

Zolderafwerking en dakisolatie

Maak van je zolder een extra leefruimte en bespaar tegelijkertijd op je energiefactuur. Met als toemaatje de fiscale voordelen van het isoleren van een woning die meer dan 5 jaar in gebruik is.Niks dan voordelen, om helemaal uit je dak te gaan. Vakkundig geplaatste isolatie en gyprocbekleding  maken van de vergeten plek op zolder, een oase van ruimte en rust. Maak gerust een afspraak voor een nauwkeurig prijsbestek.

>

Parket :  plaatsing en renovatie

U houdt van parket? Laat de gedachte aan een moeilijke plaatsing u niet afschrikken. Clavis stroopt graag de mouwen voor u op. We reinigen de ondergrond, leggen het parket deskundig, schuren en passen aan waar nodig.

Het renoveren van bestaande parketvloer schrikt ook veel klanten af.  Nochtans kan een verwaarloosde parketvloer omgetoverd worden tot een unieke karaktervolle prachtige vloer.

>

Electriciteit

Een slechte leiding of zekering kan soms nefaste gevolgen hebben.
Clavis meet de leidingen uit en vernieuwt waar nodig. Clavis legt moderne en veilige elektriciteit in uw pand. Bij nieuwbouw, en uiteraard ook bij verbouwingen, het ideale moment om wat extra licht op te steken. En wat extra stekkers en schakelaars te plaatsen. We breiden uit en vernieuwen uw installatie, aangepast aan de behoeften van vandaag.

>

Sanitair

Je kent het wel, die typische situaties: je wil een extra leiding installeren, een kraan toevoegen. Je loodgieter kan wel… binnen drie maanden. Na die wachtperiode vergeet hij uiteraard op te dagen. De frustratie groeit, terwijl het probleem niet opgelost geraakt. Wij bij Clavis zijn zo georganiseerd dat we ook aan die werken snel en accuraat gevolg geven. Binnen de afgesproken termijn.

>

bottom of page